NL | EN

Ouders gezocht voor 3 & 4 kinderen (Hongarije)

Dinsdag 5 februari 2019

Ouders gezocht voor 3 en 4 kinderen

Op verzoek van de Hongaarse Centrale autoriteit is de NAS op zoek naar ouders (m/v getrouwd) voor siblinggroepen van zowel 3 als 4 kinderen. 

De siblinggroep van 3 kinderen betreft 2 meisjes en een jongen in de leeftijden van 2½ tot en met 6 jaar. Aspirant adoptiefouders moeten in ieder geval open staan voor ontwikkelingsachterstanden en ruim open voor een sociaal emotioneel belaste achtergrond. 

De siblinggroep van 4 kinderen betreft 2 jongens en 2 meisjes in de leeftijden van 1½ tot en met 6 jaar. Aspirant adoptiefouders moeten in ieder geval open staan voor ontwikkelingsachterstanden en ruim open voor een sociaal emotioneel belaste achtergrond. 

De ouders die wij zoeken zijn in het bezit van een beginseltoestemming voor 2 kinderen tot 6 jaar. Uit het raadsrapport moet bovendien blijken dat u open staat voor ontwikkelingsachterstand en een sociaal belaste achtergrond. U bent (bijna) direct beschikbaar voor het opstarten van een procedure. Informatie over het contactland Hongarije vindt u op onze website onder `bemiddeling´. U kunt uw interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen aan info@nederlandseadoptiestichting.nl  onder vermelding van: siblinggroep 3 of 4 kinderen.

In het algemeen is de NAS vaak op zoek naar ouders die open staan voor 3 of 4 kinderen. Indien u open staat voor sibling groepen met meer dan 2 kinderen, komen we graag met u in gesprek. Ook zal de NAS in het tweede kwartaal van dit jaar waarschijnlijk weer een voorlichting gaan organiseren voor aspirant adoptiefouders die hier eventueel voor open staan. 

 

© De Webmakers | Inloggen